جهان غرب به کدام سو میرود ? حمله تروریستی در ایالت فلوریدای آمریکا

 

شمار تلفات تیراندازی در یک کلوپ شبانه همجنسگرایان در ایالت فلوریدای آمریکا به 50 نفر رسید. 53 تن دیگر نیز در این حمله مسلحانه زخمی شدند.

آقای اوباما دقایقی پیش در این باره گفت: کشور ما امروز شاهد تلخ‌ترین عملیات تیراندازی در تاریخ خود بوده و این عملیات، اقدامی تروریستی و اقدامی تنفرآمیز بوده است

بنا به گزارشها، پلیس آمریکا ساعتی پیش فردی را که با چندین سلاح قصد حضور در محل برگزاری «گی پاراد» شهر سان دیگو در جنوب کالیفرنیا را داشته بازداشت کرده است.

به گفته شهردار اورلاندو در ایالت فلوریدا، نشانه های موجود حاکی از تروریستی بودن تیراندازی و گروگانگیری در کلوپ شبانه است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، رسانه ها روز یکشنبه عامل تیراندازی را یک مرد 29 ساله بنام «عمر متین» یک آمریکایی افغان تبار معرفی کردند.

شهردار اورلاندو تاکید کرد عمر متین برای استفاده از سلاح آموزش دیده بود.

شبکه تلویزیونی العربیه در خبری فوری به نقل از رسانه های آمریکایی اعلام کرد، نام عمر متین در فهرست افرادی بود که گرایشاتی به داعش دارند.

یکی از اعضای کمیته اطلاعاتی کنگره آمریکا گفته نهاد محلی مجری قانون معتقد است فرد مظنون پیش از تیراندازی شب گذشته با داعش اعلام بیعت کرده بود.

پیش تر یک منبع در اف بی آی از گرایش فرد مهاجم به اسلامگرايی خبر داده و گفته بود: پلیس فدرال درباره تروریستی بودن این تیراندازی تحقیق می‌ کند.

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s